Sector zone Kunststof & Rubber

De vakbeurs ESEF laat voor de editie 2018 een mooie groei zien in de sector kunststof. Deze groei wordt mede gerealiseerd door toedoen van de NRK.

Zij belichten tijdens de ESEF belangrijke trends in kunststof, zoals:

  • Kunststoffen in de Circulaire Economie
  • Biopolymeren
  • Recycling & Inzet van Recyclaat
  • Thermoplastisch Composiet

Met interessante en diepgaande lezingen over deze trends zorgt het NRK Innovatienetwerk ervoor dat de bezoeker wordt geïnspireerd en geïnformeerd over Kunststof.

Martin van Dordt, Innovatiecoach van NRK geeft aan: “Wij verwachten dat hier veel OEM’ers af komen op onze lezingen. ESEF is een heel belangrijke beurs voor ons. Door de trends in de kunststof en rubber te belichten komen wij in contact met deze OEM’ers wat ons veel nieuwe kansen en contacten oplevert”.

Een nieuwe deelnemer aan ESEF 2018 is Alligator Plastics. Zij kiezen ervoor om deel te nemen in de sector Kunststof. Peter Tilleman, Director Sales van Alligator Plastics: “Alligator plastics geeft toekomst vorm door het ontwikkelen en produceren van innovatieve kunststof spuitgietproducten voor toonaangevende Nederlandse en internationale klanten. De ESEF biedt Alligator Plastics een uitstekende mogelijkheid om potentiele klanten kennis te laten maken met onze unieke manier van werken. En, door de centrale locatie, ook om bestaande klanten te ontmoeten in een dynamische omgeving. “

“Wij zien de ESEF bovendien als springplank voor verdere internationalisering van onze business”.
De vakbeurs ESEF is het centrale en interactieve platform voor industriële toeleveranciers in de (maak) industrie. ESEF focust zich voornamelijk op: industrieel toeleveren, industrieel uitbesteden, productontwikkeling en engineering (technische ontwikkeling). Binnen ESEF kunnen de vak bezoekers verschillende materialen met elkaar vergelijken: metaal, kunststof, rubber, aluminium, en  composiet.