Locatie

Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

ESEF vindt plaats op de volgende data:
Dinsdag 17 maart 2020          10.00 - 17.30
Woensdag 18 maart 2020     10.00 - 19.00
Donderdag 19 maart 2020    10.00 - 17.30
Vrijdag 20 maart 2020           10.00 - 17.30

Routebeschrijving

Trein & bus

Jaarbeurs ligt pal naast het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken per trein en bus. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je bent binnen een paar minuten bij het hallencomplex van Jaarbeurs.

Komt u met de trein? Profiteer dan van 20% korting op uw retourtarief.

Auto

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’. Een parkeertip is Park & Ride: makkelijk en goedkoop parkeren aan de rand van de stad en verder reizen met het openbaar vervoer. In de omgeving van Utrecht zijn meerdere stations met een Park & Ride-voorziening.

Praktische informatie

Trein & Bus

Komt u met de trein? Profiteer dan van 20% korting op uw retourtarief.

Voorwaarden:

  • U reist met korting tijdens de beurs
  • Het ESEF/TechniShow-retour is alleen te koop voor een heen- én terugreis
  • De korting is geldig bij reizen vanaf 09.00 uur 's ochtends
  • De korting geldt alleen voor online kaartverkoop
  • U dient uw registratiebevestiging van ESEF en/of TechniShow te kunnen tonen

Jaarbeurs ligt pal naast het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en u staat binnen een paar minuten in het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs.

Naast het Centraal Station ligt het busstation. Daar stoppen doorlopend bussen. Vanaf het station bent u binnen een paar minuten bij het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs. Kijk op 9292.nl voor gedetailleerde reisinformatie per openbaar vervoer.

» Kijk op 9292ov.nl voor gedetailleerde reisinformatie per openbaar vervoer.

Parkeren

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’. Parkeren kan ook bij de Utrechtse Bazaar (direct aan de A2) of P+R Westraven (aan de A12).

U kunt parkeren rondom het Jaarbeurscomplex. Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per uur (of een deel van het uur) tot een maximum van € 16,50 per dag. Voor vertrek rekent u af bij één van de parkeerautomaten op het terrein.

Let op: gemeente Utrecht voert werkzaamheden uit rondom Jaarbeurs. Bekijk het aangepaste advies rondom de bereikbaarheid en onze actuele plattegrond met aanrijroutes.

Parkeren met creditcard

U kunt ook met uw creditcard parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen. Navigatieadres: Truus van Lierlaan.

Voordeliger parkeren?

Parkeer dan bij de Utrechtse Bazaar (navigatieadres: Taatsendijk 6). Voor € 10,- parkeert u hier de hele dag. Een speciale pendelbus brengt u in 7 minuten gratis verder naar de Jaarbeurs. Vanuit de richting Amsterdam neemt u op de A2 afslag 8 Papendorp. Vanuit Den Bosch/Den Haag/Rotterdam neemt u op de A2 afslag 8a Papendorp.

Een tweede alternatief is om te parkeren bij P+R Westraven aan de A12 (navigatieadres: Griffioenlaan). Hier parkeert u en kunt u met uw parkeerkaart gratis met de tram verder reizen naar de Jaarbeurs (ca. 9 minuten, max 5 personen per parkeerticket).

Gehandicaptenparkeerkaart?
Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u op alle eigen parkeerterreinen direct om het Jaarbeurscomplex gratis parkeren. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen.
Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook zijn op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten.
 

Toegankelijkheid mindervaliden

Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u op alle eigen parkeerterreinen direct om het Jaarbeurscomplex gratis parkeren. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen.

Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook zijn op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten.

Park & Ride

Utrecht kent vier Park + Ride locaties. U kunt uw auto bij één van deze stations parkeren en het laatste stukje van de reis met het openbaar vervoer afleggen. Een combikaartje voor Park + Ride kost € 5,00 per dag. Voor dat bedrag kunt u uw auto een hele dag parkeren en met bus of sneltram naar het centrum en weer terug, voor maximaal vijf personen.

» Ga naar de website van Park & Ride in Utrecht

 

P + R Westraven
Via A12 - afslag 17 en volg de bewegwijzering naar ‘Westraven’
Adres voor navigatiesysteem auto: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht.


P + R Papendorp
Via A12 - afslag 16 (Nieuwegein/Papendorp) en volg de bewegwijzering naar ‘Papendorp’
Adres voor navigatiesysteem auto: Papendorp, Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht.


P + R Muziektheater
Via A2 - afslag 7 en volg de bewegwijzering naar ‘Muziektheater’.


P + R De Uithof
Ten oosten van de stad. Via A28 - afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg de borden naar 'P+R De Uithof'. Adres voor navigatiesysteem auto: Utrecht; Universiteitsweg, kruising A28.

Veel gestelde vragen

Heeft u geen antwoord gekregen op wat u zocht?

» Hier vind u een overzicht van de veel gestelde vragen.