Exposanten aan het woord

Tijdens ESEF 2018 zijn we bij verschillende exposanten langsgegaan om hen wat te vragen over hun bedrijf, hun visie en andere zaken. Hieronder een overzicht van de bedrijven.

 De Cromvoirtse, een van de grootste en meest innovatieve metaalbedrijven van Brabant.

Tata Steel produceert, bewerkt en distribueert hoogwaardig staal voor producten die het leven vergemakkelijken. Tata Steel produceert, bewerkt en distribueert hoogwaardig staal voor producten die het leven vergemakkelijken.

Solar dé technische groothandel.

Technische Unie, de groothandel in technische installatiematerialen voor bouw, installatie en industrie.

VDL is actief op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van toeleveringen, bussen en eindproducten en de assemblage van personenauto's.

ColorFabb is gebaseerd op een paar solide principes: levering van hoogwaardige oplossingen om aan de vraag/behoeften van onze klanten te voldoen. Of het nu filament, advies of een 3D-printer is.

D&D Production & Sourcing b.v. maken machines, apparaten en samengestelde producten van metaal en kunststof voor derden.

Fa.Duursma, al 50 jaar een begrip in epoxy en polyester

E.D.& A ontwikkelen en assembleren klantspecifieke elektronische besturingen voor consumenten- en industriële toepassingen.

Alligator Plastics ontwikkelt én produceert innovatieve spuitgietproducten.

MKG ontwikkelt en implementeert bedrijfsadministratieve software (ERP) voor uitsluitend toeleveranciers, machine/apparatenbouwers en oppervlaktebehandelaars van 5 tot circa 150 werknemers die klantordergestuurd produceren.

Wintheon is een management service bedrijf voor Klant Order Gestuurde productiebedrijven. Wintheon is een geautoriseerd Ridder iQ dealer, met innovatieve producten, branche specifieke workshops.

Vink Kunststoffen levert kunststof halffabricaten Van kunststof voor reclameborden tot aan kunststoffen voor hoogwaardige medische toepassingen: vanuit voorraad leveren wij een enorm breed assortiment kunststof halffabricaten aan de segmenten industrie, bouw en reclame

Sinds 1929 is Kühne Industrie BV de glijlager, isolatie en frictie specialist. Kühne Industrie BV heeft zich ontwikkeld tot toonaangevend toeleverancier voor industriële markten en is een autoriteit op het gebied van hoogwaardige composieten en kunststoffen en de bewerking hiervan.

MCB heeft zelf een compilatie gemaakt van ESEF 2018. MCB levert al meer dan 75 jaar metaal. Gekenmerkt door een breed en diep assortiment in staal, RVS, aluminium en non-ferro.