Exposanten aan het woord

In verschillende bladen kwamen exposanten aan het woord met ieder een eigen mening over ESEF. Dit vindt u onderaan deze pagina. Ook zijn wij tijdens ESEF 2018 bij verschillende exposanten langsgegaan om hen wat te vragen over hun bedrijf, hun visie en andere zaken. Hieronder een overzicht van de bedrijven.

 De Cromvoirtse, een van de grootste en meest innovatieve metaalbedrijven van Brabant.

Tata Steel produceert, bewerkt en distribueert hoogwaardig staal voor producten die het leven vergemakkelijken. Tata Steel produceert, bewerkt en distribueert hoogwaardig staal voor producten die het leven vergemakkelijken.

Solar dé technische groothandel.

Technische Unie, de groothandel in technische installatiematerialen voor bouw, installatie en industrie.

VDL is actief op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van toeleveringen, bussen en eindproducten en de assemblage van personenauto's.

ColorFabb is gebaseerd op een paar solide principes: levering van hoogwaardige oplossingen om aan de vraag/behoeften van onze klanten te voldoen. Of het nu filament, advies of een 3D-printer is.

D&D Production & Sourcing b.v. maken machines, apparaten en samengestelde producten van metaal en kunststof voor derden.

Fa.Duursma, al 50 jaar een begrip in epoxy en polyester

E.D.& A ontwikkelen en assembleren klantspecifieke elektronische besturingen voor consumenten- en industriële toepassingen.

Alligator Plastics ontwikkelt én produceert innovatieve spuitgietproducten.

MKG ontwikkelt en implementeert bedrijfsadministratieve software (ERP) voor uitsluitend toeleveranciers, machine/apparatenbouwers en oppervlaktebehandelaars van 5 tot circa 150 werknemers die klantordergestuurd produceren.

Wintheon is een management service bedrijf voor Klant Order Gestuurde productiebedrijven. Wintheon is een geautoriseerd Ridder iQ dealer, met innovatieve producten, branche specifieke workshops.

Vink Kunststoffen levert kunststof halffabricaten Van kunststof voor reclameborden tot aan kunststoffen voor hoogwaardige medische toepassingen: vanuit voorraad leveren wij een enorm breed assortiment kunststof halffabricaten aan de segmenten industrie, bouw en reclame

Sinds 1929 is Kühne Industrie BV de glijlager, isolatie en frictie specialist. Kühne Industrie BV heeft zich ontwikkeld tot toonaangevend toeleverancier voor industriële markten en is een autoriteit op het gebied van hoogwaardige composieten en kunststoffen en de bewerking hiervan.

MCB heeft zelf een compilatie gemaakt van ESEF 2018. MCB levert al meer dan 75 jaar metaal. Gekenmerkt door een breed en diep assortiment in staal, RVS, aluminium en non-ferro.

Exposanten zeggen goede zaken gedaan te hebben op de Vakbeurs ESEF. Op de volle breedte zijn exposanten tevreden over met name de kwaliteit van de bezoekers. Kwaliteit van de bezoekers is gegroeid. Het niveau van de bezoekers is erg hoog. Ruim 78% van de bezoekers is betrokken bij een investeringsbeslissing, we zien meer inkopers naar de beurs komen en deze editie is het internationale karakter met ruim 30 bezoekende nationaliteiten gegroeid.
Richard Schuitema van de Koninklijke Metaalunie zegt “opmerkelijk is dat de bezoeker meer dan in het verleden met gerichte vragen naar de beurs komt, waardoor de kwaliteit van de contacten prima is. Het gaat goed met de MKB-maakindustrie en dat is te merken: goede presentatie van de beursdeelnemers, gerichte vragen van de bezoeker, kortom: de kwaliteit van de ESEF 2018 staat als een huis”.
Industrie Magazine |4 april 2018 | nummer 5

Primeur op ESEF
In maart was PartSupply voor het eerst aanwezig op ESEF in Utrecht, in het collectief van de Metaalunie. "We zijn techneuten, en sterk intern gericht op alle aspecten binnen het operationele. Maar je moet natuurlijk ook de markt op, laten zien wat je kunt betekenen voor de klanten. Ik mag wel zeggen dat ESEF een hele openbaring voor ons was. We hebben -vrij simpel- geflyerd en dat leverde vele goede contactmomenten op. We zagen deelname aan een beurs nooit echt zitten, maar de ESEF heeft onze visie wel veranderd. Het gaat er om dat je contacten zoekt en legt. En dat doe je niet alleen met een website of via de telefoon", vindt Nouwens.
www.partsupply.nl

NRK positief over kwaliteit afgelopen beurs ESEF Utrecht
We krijgen van onze leden terug dat ze positief zijn over de kwaliteit van de bezoekers en van de leads", zo meldt Martin van Dord, innovatiecoach bij brancheorganisatie NRK.
Kunststof en Rubber 28 maart 2018
https://www.kunststofenrubber.nl/nieuws/id4994-nrk-positief-over-kwaliteit-afgelopen-beurs-esef-utrecht.html

De ESEF 2018 was een succes
ELSTO Drives & Controls kijkt tevreden terug op de ESEF vakbeurs. Maar liefst 23.000 bezoekers kwamen af op hét evenement voor de maakindustrie. Tijdens de vier beursdagen konden de ELSTO specialisten vele geïnteresseerde bezoekers te woord staan.
https://elsto.eu/nieuws/esef-vakbeurs-2018

Terugblik Mparts op de ESEF 2018
Door de grote belangstelling, vele aanvragen en complimenten over ons assortiment, samenstelling van ons technische team, de nieuwe website en stand kunnen we terugkijken op weer een succesvolle editie van de ESEF.
https://www.mparts.nl/blog/terugblik-mparts-op-de-esef-2018.html

De ESEF 2018 was een succes
De ESEF vakbeurs is voor veel bezoekers de ideale plek om ideeën op te doen. Voor zowel toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling als engineering was de ELSTO stand een ideale inspiratiebron. 
https://elsto.eu/nieuws/esef-vakbeurs-2018

ESEF 2018 was een succes!
Coronam bv was aanwezig op de ESEF beurs 2018. Over twee jaar staan we er weer. Tot dan. Team Coronam.
https://coronam.nl/esef-2018-was-een-succes/

PRINS Castings en Forgings kijken terug op een geslaagde beurs
De vakbeurs ESEF in de Jaarbeurs in Utrecht is weer voorbij. Wij kunnen terugkijken op een geslaagde beurs, waarbij wij veel bezoekers op onze stand mochten verwelkomen.
Ons nieuwe concept “Thinking in Castings & Forgings” is goed ontvangen door de bezoekers. Op de beurs lieten wij ook bijvoorbeeld een 3D-scanner en 3D-printer zien welke wij in de ontwerpfase kunnen gebruiken.
Natuurlijk was er ook tijd om, onder het genot van een kopje koffie, te spreken met onze bestaande relaties.
Kortom…. wij kunnen terugkijken op een mooie deelname aan de ESEF 2018; tot een volgende keer!
https://primepro.eu/review-deelname-esef-2018/

Een aantal bedrijven hebben zelf een compilatie gemaakt van ESEF 2018. Hieronder de video’s:
Romanian companies attending ESEF Utrecht 2018
https://www.youtube.com/watch?v=_EUX2qzx4qs

ESEF 2018 - Exatronic & Pedro Gomes Design (Engelse video)
https://www.youtube.com/watch?v=ERfi291Nhz8

Review deelname ESEF 2018
https://primepro.eu/review-deelname-esef-2018/

Impressie ESEF 2018 AESON specialist in kunststof lassen. 
https://youtu.be/0S5VwzGr8_A